Het eerste mannenurinaal
met Pop-up technologie

Het eerste mannenurinaal
met Pop-up technologie

Pop het urinaal heel eenvoudig van plat naar gebruiksklaar!

Eenmalig gebruik
Vermaalbaar
Medical Device
Biologisch afbreekbaar
Made in Holland
In één beweging van een plat naar een gebruiksklaar urinaal

POPPA® voor mannen

1. Snel en makkelijk

In één beweging van een plat naar een gebruiksklaar urinaal. Dankzij de unieke pop-up technologie is POPPA plat voor gebruik. Zo bespaar je tot wel 90% ruimte en kunnen producten makkelijk naast het bed van de patiënt opgeslagen worden.

2. Hygiënisch & morsvrij

Het handvat zorgt ervoor dat de POPPA eenvoudig op te pakken is. Na gebruik kun je POPPA afsluiten voor hygiënisch en morsvrij transport.

3. Ergonomisch en comfortabel

De getailleerde vorm zorgt ervoor dat de urinalen comfortabel tussen de benen gepositioneerd kunnen worden.

4. Duurzaam

POPPA voldoet aan EN13432, is 100% biologisch afbreekbaar, is 100% composteerbaar binnen 90 dagen en past daarmee binnen de Green Deal 3.0 'Samen werken aan Duurzame Zorg.’ Daardoor kan POPPA makkelijk worden weggegooid of vermalen en is biologisch afbreekbaar. Er wordt geen plastic gebruikt!

5. Instructie altijd bij de hand

Op POPPA staat voorop een QR-code waarmee elke gebruiker meteen een duidelijk instructiefilmpje kan zien. Op de achterkant staan geschreven gebruiksinstructies.

Autonoom te gebruiken

Met behulp van instructievideo’s zorgen wij ervoor dat zelfstandige patiënten zich zelfverzekerd voelen om zelf het urinaal te gebruiken. Zo kunnen ze helemaal zelf hun behoefte doen.

Bekijk instructies
Push to Pop & Peel Down
Position POPPA Flat on Mattress
Pee
Dispose

Waarde voor de patiënt

Zelfstandig kunnen plassen biedt een gevoel van autonomie en geeft patiënten een stuk regie terug. Dat leidt tot een waardiger verblijf in het ziekenhuis.

POPPA® mannenurinaal voor uw patiënten?

Word partnerTerug naar POPPA