POPPA®

Pop-up technologie voor Hygiëne producten.

In één beweging van een plat naar een gebruiksklaar product.

Moderne, 21e-eeuw, duurzame gezondheidszorg

POPPA biedt elke patiënt een nieuw, schoon en veilig product. Kan makkelijk worden weggegooid of vermalen en is biologisch afbreekbaar. Geen plastic gebruikt! POPPA is ontwikkeld in samenspraak met patiënten en verpleegkundigen.

Snel en makkelijk voor de patiënt

In één beweging van een plat naar een gebruiksklaar urinaal. Dankzij de unieke pop-up technologie is POPPA plat voor gebruik. Zo bespaar je tot wel 90% ruimte en kunnen producten makkelijk naast het bed van de patiënt opgeslagen worden.

Betere infectiepreventie

Wij verminderen de verspreiding van infecties en het risico op kruisbesmetting door een gegarandeerd schone POPPA en door minder contact met besmettelijk afval.

Door het eerste goedwerkende vrouwenurinaal verlagen wij het risico op urineweginfecties, sluiten wij aan op de richtlijnen vanuit het ministerie van volksgezondheid & milieu en dragen wij bij aan de vermindering van antibiotica gebruik.”

Duurzaam

POPPA voldoet aan EN13432, is 100% biologisch afbreekbaar, is 100% composteerbaar binnen 90 dagen en past daarmee binnen de Green Deal 3.0 'Samen werken aan Duurzame Zorg'.

We zetten POPPA® in voor veiliger patiënt in bed toileting

POPPA® voor uw patiënten?

Innoveren doen we niet alleen, maar in samenwerking met u, verpleegkundigen en patiënten. Neem contact met ons op en wordt een van onze  ‘launching partners’.

Word partnerTerug naar LAB